Je bent hier:

Winkel

De Winkel

Groente-abonnement (wachtlijst)

 0,00 / jaar
Let op! Dit betreft een reservering voor een plekje op de wachtlijst! Momenteel heeft de Weidetuin haar maximum aan oogsgenoten bereikt. Een plekje op de wachtlijst is gratis en je krijgt bericht als er plek vrij komt. De Weidetuin gaat werken volgens het zelfoogst-principe: Als je oogstgenoot wordt, neem je deel aan de tuinderij voor een vast bedrag van € 250,- per persoon per jaar (jongeren goedkoper). Voor dat geld mag je een heel oogstjaar lang voor eigen gebruik oogsten. Het seizoen loopt van april tot en met eind november, met een ruime uitloop van wintergroenten. Altijd vers en ecologisch verbouwd. Je betaalt voor het hele seizoen. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Het seizoen wordt dan opgesplitst in 4 perioden. Klik hier om per periode te betalen.
Out Of Stock

Groente-abonnement

 250,00 / jaar
De Weidetuin gaat werken volgens het zelfoogst-principe: Als je oogstgenoot wordt, neem je deel aan de tuinderij voor een vast bedrag van € 250,- per persoon per jaar (jongeren goedkoper). Voor dat geld mag je een heel oogstjaar lang voor eigen gebruik oogsten. Het seizoen loopt van april tot en met eind november, met een ruime uitloop van wintergroenten. Altijd vers en ecologisch verbouwd. Je betaalt voor het hele seizoen. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Het seizoen wordt dan opgesplitst in 4 perioden. Klik hier om per periode te betalen.
Out Of Stock

Groente-abonnement per periode

 90,00 iedere 3 maanden
De Weidetuin gaat werken volgens het zelfoogst-principe: Als je oogstgenoot wordt, neem je deel aan de tuinderij voor een vast bedrag van € 90,- per persoon per periode (jongeren goedkoper). Voor dat geld mag je een periode lang voor eigen gebruik oogsten. Altijd vers en ecologisch verbouwd. De eerste automatische verlenging vindt plaats over 3 maanden. Tussendoor kan het abonnement indien gewenst stop worden gezet.